Кошик
21 відгук
«Компанія «Цезар ЛВ»
+380 (50) 432-34-78
+380 (50) 432-34-78
Кошик

НОВИНКА!!! Професійні електрокоптильні.

Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сирів та риби. Робота пристрою дуже проста і зводиться лише до заповнення бака в генератор для тирси і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислотостійкої сталі. Правильна температура в приладі отримується завдяки головного нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.

Стандартний обладнання:

зовнішній виріб - з нержавіючої сталі;

внутрішній корпус - з кислотостійкої нержавіючої сталі;

розпашні двері з шарніром на правій стороні;

5 поличок;

4 дерев'яних трубок для підвішування для копчення;

нижня решітка з піддоном для жиру ;

генератор диму;

лоток для дерев’яних опилок;

контрольна лампа для головного нагрівача;

термостат;

сигналізуюча лампа.

Переваги:

• проста експлуатація;

• чистота в роботі;

• регулювання температури;

• економне раціональне копчення

·         безпечна конструкція;

·         невелике споживання електроенергії;

Призначення електрокоптильні:

Для малих, середніх та великих харчових підприємств.(завантаження до 50кг).

(Ресторани, бари, виробники м’ясної продукції).

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner