
Акція!!! Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Гарячого і холодного копчення.
- Під замовлення
Відправка з 12 грудня 202578 500 ₴
- +380 (50) 432-34-78
Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.
Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сирів та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислотостійкої сталі. Правильна температура в приладі отримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.
У пристрої є 5 рівнів і генератор диму в стандартній комплектації.
Технічні дані: Професійна електрична коптильня
Розміри камери (ширина – довжина- глибини) 370x590x1120
Потужність основного нагрівача [Вт] 1500
Потужність нагрівача димогенератора [Вт] 150
Максимальне навантаження [кг] 50
Придатна потужність [дм3] 200
Номінальна напруга [В] 230 / 50Гц
Розміри електричної коптильні(ширина – довжина- глибини) 725x1320x660
Стандартне обладнання:
зовнішній виріб- з нержавіючої сталі;
внутрішній корпус- з кислотостійкої нержавіючої сталі;
Переваги:
• проста експлуатація;
• чистота в роботі;
• регулювання температури;
• економне раціональне копчення
· безпечна конструкція;
· невелике споживання електроенергії;
Призначення електрокоптильні:
Для малих, середніх та великих харчових підприємств.(загрузка до 50кг).
(Ресторани, бари, виробники м’ясної продукції).
Ціну та комплектацію уточнюйте у менеджера.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Цезар ЛВ |
| Гарантійний термін | 12 міс |
| Країна виробник | Україна |
| Матеріал | Нержавіюча сталь |
| Кількість секцій | 6 шт. |
| Управління | Автоматичне |
| Види палива | Електрика |
| Товщина матеріалу | 8 мм |
| Продуктивність | 50 кг |
| Джерело диму | Тріска, Тирса |
| Номінальна напруга | 220 В |
| Тип коптильного обладнання | Універсальне |
| Користувальницькі характеристики | |
| Потужність | 1500 |
- Ціна: 78 500 ₴



