НАЙБІЛЬШ ОПТИМАЛЬНИЙ ВИБІР ДЛЯ ДОВГОВІЧНОСТІ ДИМОХОДУ.
НАЙБІЛЬШ ОПТИМАЛЬНИЙ ВИБІР ДЛЯ ДОВГОВІЧНОСТІ ДИМОХОДУ.
Сталь марки AISI 304 - це аустенитна сталь з низьким вмістом вуглецю до складу якої входити 19% нікелю і 10% хрому. Нержавіюча сталь марки AISI 304 є кислотостійкої і витримує короткострокове підняття температури до 900 градусів за Цельсієм.
Такий дімаров має невелику товщину, нагрівається дуже швидко, має гладку дзеркальну поверхню, на якій нічого не залишається і якій не шкодити контакт з агресивним кислим конденсатом. Застосування такого димоходу гарантує його високу ефективність, надійність і довговічність і як наслідок правильну і ефективну роботу опалювального обладнання в тих режимах і з тімі характеристиками, для яких вони призначені.
У виробництві сендвіч димарів з нержавіючої сталі використовується базальтова вата підвищеної щільності «ІЗОВОЛ» (щільність базальту 80-100 кг / м. Куб.) Товщиною утеплювача 3-5 див. Внутрішня труба виготовляється товщиною 0.5 мм і 1 мм Як зовнішній кожуха використовується нержавіюча сталь AISI 201 товщиною 0.5 мм.
Димохід виготовлений з цієї сталі підійде для будь-якого опалювального обладнання (дрова, газ, дизель).
- Димохідна система "Цезар ЛВ CLV-multi" Це найсучасніша система димоходів для поквартирного опалення. Система призначений для колективного відведення продуктів згоряння котлів з закритою камерою згоряння. Система обслуговує до 16 котлів, потужністю до 20 КвтДимохідна система "Цезар ЛВ CLV-multi"
- Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сирів та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислотостійкої сталі. Правильна температура в приладі отримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.