Кошик
21 відгук
«Компанія «Цезар ЛВ»
+380 (50) 432-34-78
+380 (50) 432-34-78
Кошик

Професійна електрична коптильня.. Гарячого і холодного копчення.

Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Гарячого і холодного копчення.

Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.

Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сирів та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислотостійкої сталі. Правильна температура в приладі отримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.

У пристрої є 5 поличок і генератор диму в стандартній комплектації.

Технічні дані:  Професійна електрична коптильня

Розміри камери (ширина – довжина- глибини) 370x590x1120

Потужність основного нагрівача [Вт] 1500

Потужність нагрівача димогенератора [Вт] 150

Максимальне навантаження [кг] 50

Придатна потужність [дм3] 200

Номінальна напруга [В] 230 / 50Гц

Розміри електричної коптильні(ширина – довжина- глибини) 725x1320x660

 

Стандартне обладнання:

зовнішній виріб- з нержавіючої сталі;

внутрішній корпус- з кислотостійкої нержавіючої сталі;

розпашні двері з шарніром на правій стороні;

5 поличок;

4 дерев'яних трубок для підвішування для копчення;

нижня решітка з піддоном для жиру ;

генератор диму;

лоток для дерев’яних опилок;

контрольна лампа для головного нагрівача;

термостат;

сигналізуюча лампа.

Переваги:

• проста експлуатація;

• чистота в роботі;

• регулювання температури;

• економне раціональне копчення

· безпечна конструкція;

· невелике споживання електроенергії;

Призначення електрокоптильні:

Для малих, середніх та великих харчових підприємств.(завантаження до 50кг).

(Ресторани, бари, виробники м'ясної продукції).

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner