Професійна електрична коптильня ПЕК-100.
Професійна електрична коптильня ПЕК-100.
Гарячого і холодного копчення.
Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сира та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислостійкої сталі. Правильна температура в приладі утримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.
Генератор диму в стандартній комплектації.
Можливість встановлення 10 поличок
Технічні дані: Професійна електрична коптильня
Розміри камери коптильні (ширина – глибина- висота) 1115x550x1115
Потужність основного нагрівача [Вт] 1500
Потужність нагрівача димогенератора [Вт] 150
Максимальне навантаження [кг] до100
Придатна потужність [дм3] 200
Номінальна напруга [В] 230 / 50Гц
Розміри електричної коптильні (ширина – глибина- висота) 1550x650x1450
Стандартне обладнання:
зовнішній виріб- з нержавіючої сталі;
внутрішній корпус- з кислотостійкої нержавіючої сталі;
розпашні двері з шарнірами;
можливість встановлення 10 поличок;
4 дерев'яних трубок для підвішування для копчення;
жировловлювач з піддоном для жиру ;
генератор диму;
лоток для дерев'яна дерев'яних тирси;
контрольна лампа для головного нагрівача;
термостат;
сигналізуюча лампа.
Переваги:
• проста експлуатація;
• чистота в роботі;
• регулювання температури;
• економне раціональне копчення
· безпечна конструкція;
· невелике споживання електроенергії;
Призначення електрокоптильні:
Для малих, середніх та великих харчових підприємств.(завантаження до 100кг).
(Ресторани, бари, виробники м'ясної продукції).
- Димохідна система "Цезар ЛВ CLV-multi" Це найсучасніша система димоходів для поквартирного опалення. Система призначений для колективного відведення продуктів згоряння котлів з закритою камерою згоряння. Система обслуговує до 16 котлів, потужністю до 20 КвтДимохідна система "Цезар ЛВ CLV-multi"
- Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сирів та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислотостійкої сталі. Правильна температура в приладі отримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.