Кошик
21 відгук
«Компанія «Цезар ЛВ»
+380 (50) 432-34-78
+380 (50) 432-34-78
Кошик

Професійна електрична коптильня ПЕК-100.

Професійна електрична коптильня ПЕК-100.

Гарячого і холодного копчення.

Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сира та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислостійкої сталі. Правильна температура в приладі утримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.

Генератор диму в стандартній комплектації.

Можливість встановлення 10 поличок

Технічні дані:  Професійна електрична коптильня

Розміри камери коптильні (ширина – глибина- висота) 1115x550x1115

Потужність основного нагрівача [Вт] 1500

Потужність нагрівача димогенератора [Вт] 150

Максимальне навантаження [кг] до100

Придатна потужність [дм3] 200

Номінальна напруга [В] 230 / 50Гц

Розміри електричної коптильні (ширина – глибина- висота) 1550x650x1450

Стандартне обладнання:

зовнішній виріб- з нержавіючої сталі;

внутрішній корпус- з кислотостійкої нержавіючої сталі;

розпашні двері з шарнірами;

можливість встановлення 10 поличок;

4 дерев'яних трубок для підвішування для копчення;

жировловлювач  з піддоном для жиру ;

генератор диму;

лоток для дерев'яна дерев'яних тирси;

контрольна лампа для головного нагрівача;

термостат;

сигналізуюча лампа.

Переваги:

• проста експлуатація;

• чистота в роботі;

• регулювання температури;

• економне раціональне копчення

· безпечна конструкція;

· невелике споживання електроенергії;

Призначення електрокоптильні:

Для малих, середніх та великих харчових підприємств.(завантаження до 100кг).

(Ресторани, бари, виробники м'ясної продукції).

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner