Кошик
21 відгук
«Компанія «Цезар ЛВ»
+380 (50) 432-34-78
+380 (50) 432-34-78
Кошик

Цікаве про хоспери

Хоспер: що це і для чого він потрібен?

З розвитком технологій кожна сфера життєдіяльності людства стає все більш облаштована. Зокрема, для якісного готування смачної та корисної їжі на кухні розробили хоспер.

Знайомство з хоспером.

«Хоспер? Що це? »- саме так може відреагувати більшість, почувши його назву. Не кожен знає, для чого потрібно назване пристосування.

Хоспер - це одночасно і піч, і гриль. Він може стати прекрасним помічником у ресторанному бізнесі. Він здатний готувати до двох сотень порцій. Гриль-хоспер незамінний для шкірного кафе, ресторану, готелю, пансіонату. Завдяки його особливій конструкції м'ясо, риба та овочі виходять особливо смачними, соковитими, а їх аромат вабить здалеку. У статті ми пропонуємо для тих, хто хоче мати приблизне уявлення, як виглядає хоспер, фото цієї грубки-гриля.

Чому варто вибирати хоспер

Хоспер - що це? Чим він може бути корисний? Давайте відповімо на ці питання. Для початку добре б розглянути переваги, якими володіє хоспер. Що це, якщо не диво-прилад, який дає кухареві:

  1. Універсальність. На ньому приготуються будь-які страви.
  2. Відмінна якість приготовленої їжі. Зберігаються всі корисні вітаміни та мінерали в продуктах. Страви соковиті і смачні.
  3. Швидкість приготування. Цей показник хоспері на 35% вище, ніж у звичайних печей. Наприклад, щоб приготувати курку, потрібно від трьох до п'яти хвилин, а для стейка з яловичини - від п'яти до десяти хвилин. Все буде залежати від рівня обсмаження.
  4. Економічність. Використання вугілля тут на 35% менше, ніж на відкритому мангалі. Приблизно в день може знадобитися всього 3 кг деревного вугілля.
  5. Легкість в експлуатації. Нічого не підгорає і не засихає.
  6. Високий рівень безпеки. При експлуатації немає відкритого контакту з вогнем, що запобігає опікам і пожежам.
  7. Чистота. Попіл і інші відходи горіння потрапляють в спеціальний герметичний накопичувач для сміття.

Не можна не погодитися, що такі експлуатаційні характеристики будуть до речі для будь-якого кухаря на кухні.

З чого він зроблений

Хоспер - піч, зроблена з нержавіючої сталі,яка здатна витримувати високі температури. Якщо внутрішня частина цього пристрою загостриться до трьохсот градусів, зовні буде п'ятдесят. Тому, доторкнувшись до стінок мангалу, обпектися неможливо. Крім того, в конструкції хоспері присутній ізоляційний матеріал, завдяки якому двері не випускає тепло.

Разом з піччю-грилем покупцям пропонується додаток, що складається з:

  • щипчиків для продукту;
  • кочерги для вугілля;
  • щітки для чищення решіток;
  • совка для золі;
  • зовнішнього регулятора тяги.

Хоспер працює на деревному вугіллі або дровах. Завдяки допомозі іскрогасника і димоотводітеля клієнти в залі не будуть потривожені димом. Тому кухарям буде набагато зручніше готувати і радувати всіх приголомшливими стравами.

Про користь їжі на хоспері

Чі знаєте ві, якими корисними можуть бути страви,які готує хоспер? Що це за їжа? Весь секрет у способі готування. Адже на маслі приготована їжа втрачає більшість своїх вітамінів, а кількість калорій у ній збільшується. А це призводить до зайвих кілограмів на талії і зростання холестерину в крові.

Продукти, приготовані за допомогою хоспері,зберігають найбільшу кількість корисних речовин. Так, антиоксиданти в овочах при термічній обробці повністю гинуть, а приготування на грилі сприяє їх збереженню, адже вони дуже важливі для нашого організму. Антиоксиданти перешкоджають ранньому старінню, борються з розмноженням вільних радикалів в організмі і скорочують вірогідність розвитку безлічі небезпечних захворювань.

Їжа, приготована на грилі, може статисправжньою паличкою-виручалочкою для тих, хто прагне зберегти своє здоров'я і хорошу фізичну форму, але при цьому не може урізати собі в задоволенні смачненько поїсти.

З'єднання явилося безліч ресторанів і кафе зхоспер-меню. Там всі гарячі страви готуються виключно на гриль-печі. Страви гриль, як стверджують дієтологи, набагато корисніше смажених. Секрет криється в тому, що на такій базі ясі не виникає хрустка скоринка, яка є джерелом зла. Ще один плюс в тому, що при обсмажуванні на грилі не потрібно додавати масло. Все відбувається навпаки. Жир, який міститься в самому м ясі, стікає. Стейк, завдяки цьому, стає менш калорійним, і організм людини краще його засвоює.

Зібравшись з сім'я сім'єю, рідними або друзями напосиденьки в гарне місце поїсти і відпочити, заздалегідь дізнайтеся у адміністраторів, на чому готуються страви. Дуже добре, якщо у них є хоспер. Так можна влаштувати справжнє свято собі, своєму шлунку і організму в цілому. Гриль-піч стані відмінною покупкою для будь-якої кухні. Вперед, до смачної їжі і здорового способу життя!

 

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner