Коротко про Хоспер.
Хоспер був створений іспанськими інженерами майже 50 років тому і до сих пір не втрачає своєї популярності у власників ресторанів. Речь идет об уникальной печи-гриле хосер. Що це таке, не секрет ні для одного повара.
Коротко про Хоспер.
Хоспер - пристрій іспанського виробника Josper S. A., який представляє собою щось між собою між грилем і пічкою, так звана "гриль на вугіллі" або "гриль-мангал". Перша така пічка зявилася на світ у 1969 році, і з тих пір стала одним з найпопулярніших пристроїв у підприємствах громадського харчування.
Хоспер представляє собою шафу з нержавіючої сталі, всередині якої підтримується робоча температура близько трьохсот градусів (максимальна температура - 500 градусів). У конструкції застосовуються передові ізоляційні матеріали, завдяки чому при поєднанні до стінки печі в процесі готування згоріти не можливо..
В комплект поставки, наряду з самою пічкою, входять:
Кочерга;
Совок для збирання золі;
Внутрішній пристрій для регулювання тяги;
Щітки;
Щіпці для продуктів.
Працює цей агрегат на дровах або древесних вуглях, що приносити надзвичайну аутентичність і неповторний смак (завдяки ефекту копчення) приготованими стравами.
Переваги хосперов у справі приготування м ясних страв заставляють деякі заклади придбати за декілька пристроїв на одну кухню.
- Димохідна система "Цезар ЛВ CLV-multi" Це найсучасніша система димоходів для поквартирного опалення. Система призначений для колективного відведення продуктів згоряння котлів з закритою камерою згоряння. Система обслуговує до 16 котлів, потужністю до 20 КвтДимохідна система "Цезар ЛВ CLV-multi"
- Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сирів та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислотостійкої сталі. Правильна температура в приладі отримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.