Що таке Хоспер?
Пічка хоспер (джозер, закритий гриль, гриль-мангал, закритий мангал, гриль-барбекю) ідеально підходить для приготування смачних страв у ресторанах від 20 до 200 посадкових місць.
Печі хоспер працюють на базі системи регулювання тяги.
Грилі-мангали хоспер - єдине в кухні сучасного ресторану рішення, що дозволяє одночасно використовувати переваги мангалу та печі на деревному паливі . В якості палива в печах хоспер використовується чистий деревяне вугілля або чистий камінь рослинного походження.
Завдяки унікальній конструкції хоспера - м'ясо, риба, овочі виходять обов'язково смачноми та пахучими, до того ж час приготування страв у хоспера дуже малий. В хоспері стейк природнім шляхом обволокується шкірочкою, продовжуючи плавитися зсередини. При цьому соки залишаються в м ясі.
- Димохідна система "Цезар ЛВ CLV-multi" Це найсучасніша система димоходів для поквартирного опалення. Система призначений для колективного відведення продуктів згоряння котлів з закритою камерою згоряння. Система обслуговує до 16 котлів, потужністю до 20 КвтДимохідна система "Цезар ЛВ CLV-multi"
- Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сирів та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислотостійкої сталі. Правильна температура в приладі отримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.Професійна електрична коптильня ПЕК-50. Горячого і холодного копчення.