Кошик
12 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
«Компанія «Цезар ЛВ»
+380973990070
+380504323478
Кошик
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • picture 4
  • picture 5
  • picture 6
  • picture 7
  • picture 8
  • picture 9
  • picture 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Новинка Хоспер гріль-пічка NJX-45

Хоспер гріль-пічка NJX-45

  • Під замовлення

92 875 грн.

Купити
+380973990070
  • +380504323478
  • +380322407766
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
 Хоспер гріль-пічка NJX-45
Хоспер гріль-пічка NJX-45Під замовлення
92 875 грн.
Купити
+380973990070
  • +380504323478
  • +380322407766
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Розмір 900*600*750 
2 решітки: 740*500

Коротко про Хоспер.
Хоспер - пристрій іспанського виробника Josper S.A., який представляє собою щось між грилем ТА пічкою, так звана "гриль на вугіллі" або "гриль-мангал". Перша така пічка зявилася на світ у 1969 році, і з тих пір стала одним з найпопулярніших пристроїв у підприємствах громадського харчування.

Хоспер представляє собою шафу з нержавіючої сталі, всередині якої підтримується робоча температура близько трьохсот градусів (максимальна температура - 500 градусів). У конструкції застосовуються передові ізоляційні матеріали, завдяки чому при поєднанні до стінки печі в процесі готування згоріти страві дуже важко ..

В комплект поставки, наряду з самою пічкою, входять:

Кочерга;
Совок для збирання золи;
Внутрішній пристрій  для регулювання тяги;
Щітки;
Щіпці для продуктів.
Працює цей агрегат на дровах або древесних вуглях, що приносить надзвичайну аутентичність і неповторний смак (завдяки ефекту копчення) приготованими стравами.

Переваги хосперов у справі приготування м'ясних страв заставляють деякі заклади придбати по декілька пристроїв на одну кухню.

Характеристики

В залежності від розміру, хоспер розрахований на 70, 130 і 180 посадочних місць.

Кількість використовування вугля  3, 4 і 5 кг у відповідності до моделі

Максимальна температура розігрівання до 450 С Оптимальна температура приготування м'яса 220-260 С, час прожарки 8-15 хвилин. Оптимальна температура приготування овочів 160-200 С, час приготування до 5 хвилин. Температура наружных стенок до 50 С.

Внутрішня камера виконана з вуглеродної сталі 6мм, зовнішня обшивка - нержавіюча сталь 1-1,2 мм

Основні
Виробник  Україна
Країна виробникУкраїна
Встроенный термометрЕсть (в крышке)
КонструкцияЦельная
Тип топливаДревесный уголь
ФормаПрямоугольная
Материал корпусаНержавеющая сталь
Комплектация крышкойЕсть
ТипГриль, барбекю
Дополнительные характеристики
СостояниеНове
Толщина корпуса700
  • Ціна: 92 875 грн.