Корзина
21 отзыв
«Компанія «Цезар ЛВ»
+380973990070
+380504323478
Корзина
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • picture 4
  • picture 5
  • picture 6
  • picture 7
  • picture 8
  • picture 9
  • picture 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

НОВИНКА!!! Професійні електрокоптильні.

Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сирів та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислотостійкої сталі. Правильна температура в приладі отримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.

Стандартне обладнання:

зовнішній виріб- з нержавіючої сталі;

внутрішній корпус- з кислотостійкої нержавіючої сталі;

розпашні двері з шарніром на правій стороні;

5 поличок;

4 дерев'яних трубок для підвішування для копчення;

нижня решітка з піддоном для жиру ;

генератор диму;

лоток для дерев’яних опилок;

контрольна лампа для головного нагрівача;

термостат;

сигналізуюча лампа.

Переваги:

• проста експлуатація;

• чистота в роботі;

• регулювання температури;

• економне раціональне копчення

·         безпечна конструкція;

·         невелике споживання електроенергії;

Призначення електрокоптильні:

Для малих, середніх та великих харчових підприємств.(загрузка до 50кг).

(Ресторани, бари, виробники м’ясної продукції).