Кошик
9 відгуків
«Компанія «Цезар ЛВ»
+380
67
672-14-33
+380
50
432-34-78
Кошик
НОВИНКА!!! Професійні електрокоптильні.
  • picture 1

    НОВИНКА!!! Професійні електрокоптильні.

    Професійна електрична коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, ковбаси, сирів та риби. Робота пристрою дуже проста і лише зводиться до заповнення бака в генератор для опилок і встановлення температури. Коптильня повністю виготовляється з кислотостійкої сталі. Правильна температура в приладі отримується завдяки головному нагрівачеві 1500 Вт, використовуючи термостат. Момент експлуатації нагрівача сигналізується контрольною лампою.

    Стандартне обладнання:

    зовнішній виріб- з нержавіючої сталі;

    внутрішній корпус- з кислотостійкої нержавіючої сталі;

    розпашні двері з шарніром на правій стороні;

    5 поличок;

    4 дерев'яних трубок для підвішування для копчення;

    нижня решітка з піддоном для жиру ;

    генератор диму;

    лоток для дерев’яних опилок;

    контрольна лампа для головного нагрівача;

    термостат;

    сигналізуюча лампа.

    Переваги:

    • проста експлуатація;

    • чистота в роботі;

    • регулювання температури;

    • економне раціональне копчення

    ·         безпечна конструкція;

    ·         невелике споживання електроенергії;

    Призначення електрокоптильні:

    Для малих, середніх та великих харчових підприємств.(загрузка до 50кг).

    (Ресторани, бари, виробники м’ясної продукції).